Portfolio

Een impressie van door JOR gerealiseerde projecten.

Een aantal van onze met trots afgeronde projecten

Beoordelingen van klanten

 • Waanzinnige avond gehad, de Dj heeft iedereen op de dansvloer gekregen! Goede communicatie vooraf over onze wensen. iedereen was erg enthousiast !

  Gerard en Floor
 • De bijdrage van Jor Soundproductions aan het feest was top!  Muziek en licht was perfect afgestemd op onze wensen mede door een fijn en uitgebreid introductiegesprek op de trouwlokatie waar alles werd besproken. We kregen veel positieve feedback van onze gasten. Hartelijk dank voor de ervaring!

  Sadhna en Krisna
 • Wij zijn erg tevreden over de DJ die tijdens ons huwelijksfeest draaide, iedereen had een topavond. Daarnaast zijn we ook blij met de soepele manier waarop de communicatie vooraf verliep. Hands on, lekker snel en met aandacht voor onze wensen! Tom&Naomie

  Tom en Naomie
 • We hebben Jor Soundproductions ingehuurd voor onze bruiloft en dat is enorm goed bevallen. Vooraf hebben we meerdere gesprekken gehad met de contactpersoon Jack en de DJ Peter. Beide begrepen heel goed wat we wilden op de avond. Er werd afwisselende dansmuziek gedraaid (latin, happy hardcore, 70/80/90ties hits, af en toe nederlandstalig), waarbij de DJ Peter perfect aanvoelde wat de gasten nodig hadden om een hele avond te dansen en te springen. De dansvloer is geen moment leeg geweeest. Bedankt voor deze onvergetelijke avond!  Roel en Kimberley

  Roel en Kimberley
 • Ze denken perfect mee en komen met goede ideeën om er een onvergetelijke feestavond van te maken. Vriendelijke en snelle reactie per mail en/of telefoon. Helemaal top!

  Menno
 • Goed contact met de voorbereiding van mijn 50 jarig feest. Kijken op locatie en afspraken over de muziek. Super goed uitgevoerd en een dancefeest gemaakt boven verwachting!!! Super tevreden en complimenten ook van al mijn gasten voor deze geweldige avond.

  Ellen Wobma
 • Jor soundproductions heeft ons een onvergetelijke mooie avond bezorgd. De muziek was perfect op onze, vooraf met hem besproken, wensen afgestemd zodat de dansvloer de hele avond bezet geweest is. En ja dat was niet eenvoudig voor DJ Peter, daar wij en onze gasten van harde rock houden, en dit is perfect ingepast door hem! Jan en Anita

  Jan en Anita
 • Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij een fantastisch feestavond hebben gehad 12-8-2016. Ontzettend genoten tot op de laatste minuut. Het dak ging er gelijk af en de dansvloer is geen enkel moment leeg geweest. Wij raden ze dan ook iedereen aan.

  Jacob en Anna Prins
 • DANK DANK DANK! Wat een weergaloze houseparty hebben jullie gemaakt van onze "Dance Sensation aan Zee!" Werkelijk iedereen stond te springen en het dak ging eraf. Na het prettige contact, het voorgesprek over onze muziekvoorkeuren en de lasershow, waren de verwachtingen hoog en die zijn meer dan waargemaakt. Ingeborg, William & Lois

  Ingeborg, William & Lois Dance Sensation
 • Hele snelle reactie en offerte. Heel fijn contact. Op locatie gekeken waar het feest plaats ging vinden, hier doorgenomen wat er allemaal mogelijk is qua geluid en licht en DJ-meubel en het soort DJ. Wij hebben gekozen voor Timo, dit resulteerde in een waanzinnige mooie opstelling, Een enorm groot feest. Het kon niet beter!

  Wouter van Zwieteren
 • "Ze zijn écht een aanrader! Ze hebben van A (meerdere nummer aan elkaar maken voor een openingsdans) tot Z (fantastische party) alles goed geregeld. Je merkt aan alles dat ze professioneel werken. We zouden voor geen goud een andere DJ gehad willen hebben 🙂 "

  Lennart en Kim
 • "Wij hebben genoten van een onvergetelijk feest die Jor Soundproductions mede heb mogelijk gemaakt. Goede communicatie onderling, kwalitatieve producten gebruikt en een zeer nette prijs. Je merkt gelijk dat JOR Soundproductions met je mee denkt en niet interesse heeft in de verhuur van de duurste spullen. Denkt en kijkt goed mee naar de ruimte waarin het feest wordt gehouden en geeft advies op maat. Zeker een aanrader!"

  Martijn en Leonie
 • Wij hebben op 12 mei een super feest gehad. Na onze wensen te hebben besproken met Jack is het afwachten hoe het op de dag eruit ziet. Het was precies zoals we hoopten. Qua muziek, licht, ruimte en gezelligheid. Het was echt fijn om met Jorsoundproductions samen te werken. Heel veel dank voor ons knalfeest!

  Tamara en Tom
 • Heel veel aandacht voor de wensen van de klant. Zoals het hoort. Wij hebben jorsoundproductions geboekt voor onze bruiloft. Ze steken er veel tijd in en dat merk je dan ook. Het was een fantastische avond.

  Thomas van Duijn
 • Het was een geweldig feest !!

  Kees
 • Echt helemaal geweldig! Super verzorgd, luisteren en vragen door naar je wensen. Hele nette strakke verzorgde set en uitstekende geluidskwaliteit en mooie verlichting. TOP ervaring op onze bruiloft!

  Diana en Peter
 • De DJ heeft onze wensen prima uitgevoerd. Het was een leuke opluistering van ons feest. De verlichting vulde de muziek op een goede wijze aan. Het geluidsniveau was gezellig en maakte gesprekken niet onmogelijk.

  Harry en Ageeth
 • Jack en z'n DJ hebben echt een onvergetelijke dansavond verzorgd op onze bruiloft! Erg duidelijke uitleg en persoonlijk gesprek vantevoren, houdt rekening met wensen voor muziek, speelt super in op behoefte publiek op avond zelf. Al met al erg professioneel met persoonlijk tintje! Goede prijs kwaliteit

  Maarten en Elise
 • Wij hebben een hele gezellige avond gehad en willen jullie bedanken hiervoor. De muziek was zoals we hadden aangegeven. Ook bedankt dat je mijn broer de gelegenheid hebt gegeven om ook even te draaien.

  Fleur Stoffer
 • Wat was het een topdag en topfeest!! Mijn complimenten voor alles. We hebben er echt van genoten en we waren niet de enigen ;)!! Nogmaals bedankt voor alles! We droomden van een top dag met een knallend feest. En dat is het zeker geworden!!

  Dennis en Ineke
 • Het was een geweldig feest mede dankzij de DJ! Er werken meerdere DJ's bij dit bedrijf en er wordt gekeken naar welke DJ bij jou feest en muziekstijl past. Ook het licht was heel mooi geregeld ook hier is keuze in. Helemaal geweldig en heel erg bedankt!

  Susanne
 • Een super feest met geweldige muziek! Met Jack hebben we onze wensen vooraf besproken en hierbij was hij erg meedenkend en zorgt hij ervoor dat al je wensen gehoord worden. Hij is zelfs nog mee gegaan naar de locatie, toen we er daar met het geluid(decibels) niet uit kwamen. Ook hierbij heeft hij ervoor gezorgd dat dit allemaal goed kwam. Op de avond zelf hebben we een groot feest gehad waarbij de hele avond de dansvloer vol heeft gestaan. Veel complimenten gekregen en vrienden hebben Jor sound productions gelijk geboekt voor hun eigen bruiloft eind van dit jaar. Wij zouden iedereen Jor sound productions aanraden, iedereen verdiend zo'n top dj/muziek op de bruiloft! Nogmaals erg bedankt Jack!

  Berry en Maureen
 • We vonden het heel lastig om een dj te kiezen. Maar we zijn zo blij met onze keuze geweest! Het was een super feest en zonder jor soundproductions was het niet gelukt! Toppers zijn het!

  Joanie
 • De wens was om de hele avond te dansen en dat is gelukt. Een topavond! Rene en Jack hebben er voor gezorgd dat iedereen feestend op de dansvloer stond. Ook een zeer groot pluspunt ze langskomen om vooraf alle wensen te bespreken. Dank voor de onvergetelijke avond.

  Jasper & Annemiek

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

  Wanneer mogen wij u bellen?
  OchtendMiddagAvond