Geluidsinstallatie huren Leiden

De huur van een complete geluidsinstallatie is goed geschikt voor bedrijfsfeesten, grote verjaardagen, voor jullie bruiloft en andere bijzondere gelegenheden. Met een complete geluidsinstallatie zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je kunt rekenen op meerdere speakers, subwoofers, versterkers en een soundprocessor van Electro Voice. We kunnen diverse pakketten samenstellen, op basis waarvan je tijdelijk de beschikking hebt over de benodigde geluidsapparatuur om een professioneel feest te organiseren.

Tevens de DJ apparatuur van Pioneer CDJ2000nexus, XDJRX2 en de XDJ XZ DJ controller.

Een geluidsinstallatie huren in Leiden is wat dat betreft heel eenvoudig, het is voldoende om ons aan te geven wat je van plan bent en wat je daarbij nodig hebt. Zoek je zowel naar de audio als naar de verlichting of gaat het je aan de andere kant alleen om de geluidsinstallatie? We kunnen de beiden voor je verzorgen. We kunnen je voorbeelden laten zien van recente bedrijfsfeesten en andere vieringen, waarbij we er met de combinatie van een geluidsinstallatie en professionele verlichting voor zorgden dat er een bijzondere sfeer ontstond.

Licht en geluid huren

Je kunt licht en geluid huren, altijd op basis van hoogwaardige merken met een hoge mate van betrouwbaarheid. We zorgen er daarmee voor dat je een geluidsinstallatie kunt huren in Leiden, waar je zo min mogelijk omkijken naar hebt. We kunnen de installatie komen bezorgen en die meteen aansluiten, zodat het voldoende is om de DJ in te schakelen of zelf op de knoppen te drukken om de muziek af te spelen. We leggen de audio-apparatuur graag uit en komen die na afloop gewoon weer loskoppelen om die mee te nemen.

Op die manier kun je een geluidsinstallatie huren in Leiden en tijdelijk gebruik maken van de apparatuur van topmerken. Je hoeft de apparatuur op die manier niet te kopen, terwijl je er tijdens een buitenfeest of een binnenfeest voor zorgt dat het aan de apparatuur in ieder geval niet zal liggen. Je kunt een geluidsinstallatie huren om de voetjes van de vloer te krijgen of je ook voor de mensen achterin eenvoudig goed verstaanbaar te maken.

Geluidsinstallatie huren in Leiden

Een geluidsinstallatie huren in Leiden en omgeving en benieuwd naar de concrete mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kunnen we je bijvoorbeeld voorbeelden van recente feesten laten zien. We verzorgden er de geluidsinstallatie en dachten op voorhand mee over de inzet daarvan. Aan de hand daarvan kunnen we je helpen te inspireren of duidelijk aangeven wat we voor je kunnen betekenen en hoe de professionele geluidsinstallatie die je kunt huren in Leiden van toegevoegde waarde is voor je feest.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond