Geluid verhuur Den Haag

Geluid verhuur in Den Haag biedt de DJ gear die een DJ nodig heeft, een geluidsinstallatie voor een geslaagd feest of de microfoon, speakers en andere toebehoren om een overtuigende presentatie te kunnen geven. We zorgen er met de geluid verhuur in Den Haag en omstreken voor dat je daar op verschillende manieren gebruik van kunt maken. We denken op voorhand bovendien graag met je mee, over de gewenste toepassing en bijvoorbeeld het speakervermogen dat je nodig hebt in de ruimte.

Op die manier verzorgen we de geluidsverhuur in Den Haag op basis van je specifieke wensen, gecombineerd met onze ervaring met de verschillende geschikte locaties. Je kunt een complete geluidsinstallatie of een DJ set huren en daar desgewenst ook het licht bij huren. Zoek je tevens naar een DJ? Dan kunnen we zelfs een complete drive-in show voor je verzorgen.

DJ set huren

Je kunt gebruik maken van onze geluid verhuur in Den Haag, net als de mogelijkheden voor DJ’s. Op zoek naar DJ gear waar je tijdelijk gebruik van kunt maken tijdens een gig waar je zelf de spullen in orde moet maken? Geen probleem, binnen de geluid verhuur zorgen we ervoor dat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van Pioneer DJ gear  CDJ2000nexus, XDJRX2 en de XDJ XZ DJ controller en mengtafels van goede kwaliteit. We werken bewust met betrouwbare topmerken, zodat je kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Buiten de geluid verhuur om ook op zoek naar verlichting of benieuwd naar ons advies met betrekking tot de ruimte? We denken graag met je mee, om de ruimte te voorzien van de juiste geluidsapparatuur of er met de speakers voor te zorgen dat er voldoende vermogen beschikbaar is. Gaat het om een professionele presentatie, een bedrijfsfeest of een feestavond waarvan het karakter gaandeweg zal veranderen in een dansvloer? We helpen je met de geluid verhuur in Den Haag gebruik te maken van de benodigde audio-apparatuur, altijd op basis van topmerken die we desgewenst gewoon voor je komen plaatsen en meteen kunnen aansluiten zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Geluidsinstallatie huren

Je kunt een complete geluidsinstallatie huren in Den Haag of gebruik maken van de mogelijkheden voor afzonderlijke speakers, microfoons en andere benodigdheden. We hebben de audio-apparatuur voor de verhuur gewoon zelf op voorraad, waardoor we die je direct kunnen leveren of aanbieden vanuit onze opslaglocatie. We werken er dagelijks mee, zodat we de geluidsinstallatie desgewenst vlot kunnen aansluiten.

Meer weten over geluid verhuur in Den Haag of een vrijblijvende offerte ontvangen voor DJ gear? Neem contact op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond