Drive-in show Leiden

Met een drive-in show in Leiden vier je een bijzondere verjaardag, een geslaagd bedrijfsfeest, jullie bruiloft of een ander bijzonder evenement. Wij zorgen voor de DJ en de apparatuur die hij of zij gebruikt, net als de verlichting die zorgt voor een spetterend feest. Met een drive-in show in Leiden of omgeving kies je voor een compleet feest zonder dat je daar omkijken naar hebt, uiteraard op basis van onze A-merk apparatuur.

We organiseren de drive-in show graag voor jullie bruiloft, net als voor andere bijzondere gelegenheden. Heb je wat te vieren en wil je daarvoor een DJ met verlichting boeken? Wij zorgen ervoor dat we een grote LED-wall ophangen of dat we andere verlichting in de ruimte aanbrengen, uiteraard volledig op basis van jouw wensen. Op die manier organiseren we een geslaagde drive-in show in Leiden en omgeving, die jou en je gasten nog lang bij zal blijven.

Drive in show voor jullie bruiloft

De drive-in show is uitstekend geschikt voor jullie bruiloft, we zorgen er daarmee voor dat het een spetterend feest zal worden. De DJ kiest de muziekstijl die jullie graag horen, zoals klassiekers uit de jaren ’80 tot aan de polonaise met gezellige meezingers. Waar jullie ook van houden, wij zorgen ervoor dat onze DJ feilloos aanvoelt wat jullie en de gasten graag willen horen. Dankzij de professionele verlichting en de stoere DJ booth met verlichting wordt het een geslaagd feest waar het dak eraf gaat.

De drive-in show in Leiden is bovendien goed geschikt voor bijzondere verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. We zorgen er met de drive-in shows voor dat we de DJ met licht combineren, zodat u zich over de beide onderdelen van het feest in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

DJ met licht in Leiden

De drive-in show in Leiden bestaat uit een DJ en licht verhuur uiteraard afgestemd op jouw of jullie wensen en de beschikbare ruimte. We maken een plan voor de verlichting en zorgen voor een centrale plaats voor de DJ. Op die manier ontstaat er als vanzelf een dansvloer, die dankzij de ervaren DJ binnen een mum van tijd vol staat.

Drive-in show boeken

Boek de drive-in show in Leiden, zodat je zeker weet dat het aan de DJ, het geluid en het licht niet zal liggen. We hebben een uitgebreide ervaring met dergelijke shows, waardoor we je daar op voorhand goed over kunnen adviseren. We bepalen samen de ideale DJ en de verlichting, terwijl wij ervoor zorgen dat de geluidsinstallatie dik in orde is.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond