DJ Apparatuur huren Hoofddorp

DJ apparatuur huren in Hoofddorp? Maak gebruik van A-merken zoals Pioneer en Traktor, zodat het aan de DJ gear in ieder geval niet zal liggen. Je kunt zelf draaien met onze A-merk apparatuur of ervoor zorgen dat de DJ die je hebt geboekt daar goed mee uit de voeten kan. Wij zorgen er met de complete DJ sets en de verschillende accessoires voor dat alles beschikbaar is om de dansvloer zo snel mogelijk te vullen en er een spetterend feest van te maken.

DJ apparatuur van Pioneer

De DJ apparatuur die je kunt huren in Hoofddorp en omgeving is onder andere afkomstig van Pioneer CDJ2000nexus, XDJRX2 en de XDJ XZ DJ controller. Dit merk staat bekend om de zeer hoge kwaliteit en de verschillende opties die je hebt. Bekijk daarnaast bijvoorbeeld de mengpanelen zoals de Traktor Scratch A6 of een complete mixer in een flightcase. We zorgen er met de verschillende controllers, mengpanelen en andere DJ gear voor dat je daarmee professioneel aan de slag kunt, zonder dat je daar zelf grote bedragen in hoeft te investeren.

Wij hebben de DJ apparatuur van Pioneer en andere merken voor je op voorraad, waardoor je die eenvoudig kunt huren in Hoofddorp en omgeving. Zoek je daar ook een complete geluidsinstallatie bij? Wij zorgen er met de verhuur van alles op het gebied van geluid voor dat je eenvoudig 10.000 Watt vermogen kunt genereren, uiteraard afgestemd op de locatie waar je zal draaien.

Complete DJ set in Hoofddorp

Je huurt op die manier eenvoudig een complete DJ set in hoofddorp of omgeving, net als de geluidsinstallatie en desgewenst ook de verlichting. We maken het je graag gemakkelijk en kunnen er goed voor zorgen dat het in ieder geval niet aan de techniek zal liggen. Wil je de DJ gear huren in Hoofddorp en ben je daarnaast op zoek naar een LED wall of een verlichte DJ booth? Het zijn elementen waar we je goed mee van dienst kunnen zijn. Op die manier kun je de complete DJ set huren en zorgen we er met de verlichting voor dat je de ruimte eenvoudig om kunt toveren tot een spetterende club.

DJ apparatuur huren

Je kunt online de DJ apparatuur huren, op basis waarvan we een afspraak met je zullen maken. We bespreken je wensen en kunnen je bijvoorbeeld aangeven wat er beschikbaar is op het gebied van DJ gear. Aan de hand daarvan kunnen we de juiste DJ set voor je samenstellen of zorgen we ervoor dat de apparatuur die je nodig hebt beschikbaar is op de avond waar het om gaat.

We helpen je er graag voor te zorgen dat je professionele DJ apparatuur kunt huren in Hoofddorp, zodat je een spetterend feest kunt geven of je als DJ indruk kunt maken op het publiek. Verleid ze de dansvloer op, door de ene hit na de andere in te mixen met de professionele DJ gear.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond