Licht verhuur Leiden

Licht verhuur in Leiden nodig? We hebben een uitgebreid assortiment professionele verlichting, bijvoorbeeld met moving heads, plafond spots, LED walls en verlichte DJ meubels.

We verzorgen de licht verhuur in Leiden, zowel voor bruiloften, bedrijfsfeesten als andere evenementen waarbij je de wanden uit wilt lichten of je een specifieke sfeer wilt creëeren. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we op voorhand goed meedenken over de mogelijkheden op het gebied van licht, waardoor de gewenste sfeer ontstaat met de professionele verlichting die we kunnen verzorgen.

Licht en geluid verhuur bedrijven

We behoren tot de licht en geluid verhuur bedrijven, die er vanuit eigen voorraad voor zorgen dat je de gewenste verlichting direct kunt gebruiken. De licht verhuur in Leiden is beschikbaar voor particulieren en bedrijven, we verhuren onze verlichting aan diverse feesten en evenementen, altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. We werken voor de licht verhuur bewust met een merk zoals Showtec, zodat je kunt rekenen op goede kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Een keuze maken uit verschillende licht en geluid verhuur bedrijven? We verzorgen de volledige verlichting tijdens (grote) bedrijfsfeesten, waarbij we de wanden in de gewenste kleur uitlichten, de DJ of zanger alle aandacht geven of zorgen voor een intieme sfeer waarin iedereen nader tot elkaar kan komen. Van opzwepend en energiek tot heel rustig in een lounge-omgeving, we kennen de invloed van licht en hebben de beschikking over professionele apparatuur om je wensen te realiseren.

Dankzij de licht verhuur kun je tijdelijk gebruik maken van professionele apparatuur, waar we je op voorhand goed over kunnen adviseren. We laten je een aantal recente evenementen en (bedrijfs)feesten of bruiloften zien, op basis waarvan je een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Dankzij licht verhuur kun je daar voordelig gebruik van maken en zorgen voor een geweldige eerste indruk die je gasten niet snel meer zullen vergeten.

Licht en DJ set huren

Op zoek naar licht en geluid verhuur bedrijven waar je tevens een DJ set kunt huren? We verzorgen de licht verhuur in Leiden en bijvoorbeeld Den Haag, desgewenst ook inclusief de verhuur van geluid om een complete drive-in show te kunnen samenstellen.

Meer weten over onze licht verhuur in Leiden en omstreken of direct een offerte aanvragen? Neem contact op, we horen graag van je.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond