DJ Apparatuur

DJ Apparatuur Verhuur

DJ apparatuur van merken als Pioneer behoort tot het topsegment. We verhuren apparatuur voor DJ’s, waarmee je professioneel uit de voeten kunt. We leveren de topmerken op het gebied van audio en verlichting direct uit voorraad, waardoor je die kunt huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement.

Pioneer DJ apparatuur huren

Voor de DJ gear maken we bijvoorbeeld gebruik van Pioneer apparatuur, zoals de mengpanelen met traktor Scratch A6 of een complete mixer in een flightcase. Je hebt de keuze uit controllers en mengpanelen van topmerken, net als geluidssystemen bestaande uit twee speakers op een statief met of zonder subwoofers, tot en met geluidsystemen van 10.000 Watt.

Je kunt professionele DJ apparatuur huren, bestaande uit complete geluidsinstallaties of de afzonderlijke apparatuur en verlichting die je nodig hebt voor een boeking. We hebben zowel mengtafels, microfoons als overige accessoires op voorraad, zodat je voor alle geluid en DJ apparatuur verhuur aan het juiste adres bent.

DJ apparatuur huren

Op zoek naar DJ apparatuur verhuur op basis van topmerken voor de beste geluidsinstallatie en professionele mogelijkheden? Wij zorgen ervoor dat jij de apparatuur tot je beschikking hebt om je talenten als DJ waar te kunnen maken.

Meer weten of direct DJ apparatuur huren? Neem contact op, we horen graag van je wat je nodig hebt voor je volgende gig.

DJ Apparatuur Huren

DJ Gear
DJ Gear

Huur professionele DJ Gear van bijvoorbeeld Pioneer, Reloop of Technics.

DJ Booths
DJ Booths

Huur een DJ Booth met een door u gewenste kleur, afmeting en vorm.

Mengtafels
Mengtafels

Huur een volwaardige mengtafel van Dateq, Pioneer, JB Systems, Reloop, Technics of Behringer.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond