Geluid

Geluid Verhuur

De verhuur van geluid vormt de basis voor een geslaagd feest of evenement, op basis van professionele audio. Huur professionele DJ gear van Pioneer of maak gebruik van merken als Electro voice en Traktor. Complete geluidssystemen, speakers, microfoons en andere accessoires: voor de verhuur van geluid ben je bij ons aan het juiste adres.

Verhuur van professioneel geluid

Op zoek naar geluid verhuur en benieuwd naar het speakervermogen dat je nodig hebt of specifiek op zoek naar betrouwbare apparatuur voor een DJ of een zanger? We zorgen er met de verhuur van professioneel geluid en verlichting voor dat het aan de apparatuur in ieder geval niet zal liggen.

We adviseren desgewenst over de diverse draaitafels en mengpanelen, zodat een DJ of zanger daar goed mee uit de voeten kan. Op zoek naar de verhuur van geluid en meteen een DJ boeken of een complete drive-in show laten organiseren? We gaan er graag voor je mee aan de slag.

Geluidsinstallatie huren

Je kunt direct een professionele geluidsinstallatie huren. We hebben de professionele audio- en verlichtingsapparatuur op voorraad en kunnen die desgewenst op locatie komen bezorgen. We verhuren professioneel geluid voor bruiloften, bedrijfsfeesten, presentatie en dance-evenementen.

Meer weten of specifiek op zoek naar een bepaald merk professioneel geluid? Neem contact op voor de mogelijkheden voor verhuur.

Geluid huren

Geluidsystemen
Geluidsystemen

Actieve speakers, subwoofers en andere geluidsystemen huren is mogelijk bij JOR!

Versterkers
Versterkers

Versterkers van onder andere Synq, Behringer, JB, Electro Voice en Omnitronic.

Microfoons
Microfoons

Huur draadloze of bedrade microfoons van Shure of Samsom.

Overig
Overig

Verhuur van overige geluidsapparatuur zoals decibelmeters.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond