Drive-in show Den Haag

De drive-in show in Den Haag staat garant voor een geslaagd feest, het wordt een bijzonder spektakel. Wij zorgen voor een ervaren DJ, een professionele geluidsinstallatie en uiteraard de verlichting om het bijzonder te maken. Je kunt denken aan een LED-wall en een lichtgevende DJ booth, waarmee we ervoor zorgen dat je een professioneel bedrijfsfeest kunt organiseren of het feest tijdens jullie bruiloft nog lang nabesproken zal worden.

Tijdens een drive-in show zorgen wij voor de DJ, het licht en het geluid, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Op voorhand helpen we je een keuze te maken uit de beschikbare mogelijkheden en stemmen we zowel het licht als geluid af op de locatie die jullie op het oog hebben. We bespreken de beschikbare DJ’s en hun stijl, zodat die goed aansluit bij het feestje dat je bijvoorbeeld tijdens je verjaardag wilt vieren.

Drive-in show voor een verjaardag

De drive-in show in Den Haag is onder andere goed geschikt om je verjaardag te vieren. Word je 30, 40 of 50 jaar of bereik je een andere mooie leeftijd? Met een drive-in show zet je de zaal eenvoudig op z’n kop en zorg je voor een bijzondere avond die jij en je gasten zich nog lang zullen herinneren. Wij zorgen ervoor dat de DJ goed aansluit bij jouw muzikale voorkeur en dat hij de voetjes snel van de vloer heeft.

Bovendien adviseren we je over het licht en stellen we de geluidsinstallatie samen. We maken gebruik van A-merken voor het geluid, waarmee we er eenvoudig voor zorgen dat in de ruimte het dak eraf kan en je samen met je gasten een geweldig feest kunt vieren.

DJ met licht in Den Haag

De drive-in show in Den Haag en omgeving bestaat uit de combinatie van een DJ, het licht en natuurlijk het geluid. We zorgen er met de verlichting voor dat we van de ruimte een club maken of dat we een andere specifieke sfeer aanbrengen. We gaan uit van jouw wensen en stellen je op basis daarvan de verlichting voor. Met het geluid zorgen we ervoor dat het aan vermogen en mogelijkheden in ieder geval niet zal ontbreken.

Drive-in show boeken

Direct een drive-in show boeken in Den Haag of omgeving? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We stellen de geschikte DJ voor, bespreken je wensen op het gebied van verlichting en zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar het geluid. Met de verlichting creëren we de gewenste sfeer, terwijl de DJ de geluidsinstallatie gebruikt om de dansvloer zo snel mogelijk vol te krijgen.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond