Audio & Verlichting

Diensten: Audio & Verlichting

Professionele audio en verlichting máken het feest. Wil je een geluidsinstallatie huren of spectaculair verlichting huren? We hebben een breed assortiment audio en verlichting, van topmerken als Pioneer, Electro Voice ZLX 15,ZLX18 ETX15 ETX18 , Showtec, Laserworld en Martin. We verhuren complete DJ gear van bv Pioneer CDJ2000nexus, XDJRX2 en de XDJ XZ DJ controller, geluidssystemen en mengtafels, desgewenst inclusief microfoons of andere accessoires. Je kunt professionele audio en verlichting huren, inclusief de kabels om alles netjes aan te sluiten.

Uitstekende audio op het feest

DJ’s werken met professionele audio-apparatuur. Je kunt hoogwaardige apparatuur huren met een hoge betrouwbaarheid, afgestemd op het feestje of evenement dat je organiseert. Advies nodig over het benodigde speakervermogen voor de ruimte die je op het oog hebt of meer weten over de verschillen tussen de diverse draaitafels en mengpanelen? We he lpen je de professionele audio apparatuur te huren die je nodig hebt om de DJ’s te laten spelen.

Verlichting voor de juiste sfeer

Verlichting creëert sfeer, bijvoorbeeld door een wand uit te lichten, spots op het publiek te richten of bijzondere effecten op de vloer te laten schijnen. Huur professionele verlichting om een ruimte naar wens te verlichten en daarin de juiste sfeer aan te brengen.

We hebben de professionele audio en verlichting gewoon zelf voor je op voorraad en komen die desgewenst bij je bezorgen. Ophalen kan natuurlijk ook. Meer weten over het huren van professionele audio en verlichting? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Promo video JOR Sound Productions

Wij bespreken graag uw wensen met u.

 

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond