Geluidsinstallatie huren Hoofddorp

Klanten die een geluidsinstallatie huren in Hoofddorp kunnen rekenen op professioneel geluid, uitermate geschikt voor een feestje of een evenement. Op zoek naar professionele DJ gear van Pioneer of op zoek naar speakers, microfoons en andere accessoires? Je kunt het licht en geluid huren, waarbij we er met topmerken zoals Electro Voice en Traktor voor zorgen dat je op professionele wijze aan de slag kunt.

Je kunt een complete geluidsinstallatie huren in Hoofddorp, gebruik maken van de specifieke DJ apparat
uur en daar desgewenst ook het licht bij huren voor een drive-in show.

Geluid verhuur in Hoofddorp

We verzorgen de geluid verhuur in Hoofddorp en omstreken, zowel voor DJ’s als zangers. Je kunt een complete geluidsinstallatie huren voor tijdens een bruiloft, een productpresentatie, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid. Wij beschikken over de apparatuur van topmerken, waardoor het daar tijdens je feestje of evenement in ieder geval niet aan zal liggen.

Desgewenst kunnen we je op voorhand adviseren, zodat je het juiste licht en geluid kunt huren in Hoofddorp en omgeving. Op zoek naar een
draaitafel en een mengpaneel of heb je van een zanger de vraag gekregen welke geluidsinstallatie er beschikbaar is? Je kunt die eenvoudig huren, zodat je voordelig gebruik kunt maken van de best mogelijke apparatuur.

DJ apparatuur huren

We verhuren specifieke DJ gear van topmerken, waar ook onze eigen DJ’s graag mee werken. Het gaat om mengpanelen en draaitafels, net als de microfoon die ze gebruiken om op de dansvloer de voetjes van de vloer te krijgen. Je kunt een geluidsinstallatie huren inclusief alle onderdelen en accessoires die je daarbij nodig hebt, wij maken het je graag gemakkelijk.

Heb je vragen over de DJ apparatuur die er beschikbaar is of de verschillende geluidsinstallaties waar we voor kunnen zorgen? We kunnen je daar goed over adviseren en helpen je graag met het opbouwen en weer afbreken daarvan. Op die manier heb jij geen omkijken naar de apparatuur en weet je zeker dat het in orde is.

Geluidsinstallatie huren

Direct een geluidsinstallatie huren in Hoofddorp en omgeving? Geef aan wat je nodig hebt of naar welke specifieke merken je op zoek bent. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat jij je over de apparatuur voor het geluid in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond