Geluidsinstallatie huren Den Haag

Je kunt een geluidsinstallatie huren in Den Haag voor een groot feest in de open lucht of een evenement binnen in een daarvoor geschikte locatie. De locatie al op het oog, de DJ geboekt en het licht verzorgd, maar zoek je daar nu een geluidsinstallatie bij? Wij zorgen er met de professionele geluidsapparatuur voor dat je kunt rekenen op topmerken voor de best mogelijke kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. We verhuren geluidsinstallaties bestaande uit de verschillende benodigde onderdelen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Wil je wil bijvoorbeeld een geluidsinstallatie huren in Den Haag, voor een groot (bedrijfs)feest dat je wilt organiseren? We kunnen bijvoorbeeld een set verzorgen met een paar fullrange speakers van 500W, een set actieve subwoofers, een versterker en een equalizer om de muziek goed te kunnen afstemmen. Het is een goed voorbeeld van een complete geluidsinstallatie in Den Haag, waarmee we er op basis van de locatie en het type feest dat je wilt geven voor zorgen dat het aan het geluid in ieder geval niet zal liggen.

DJ set huren

Boek je een DJ en wil je naast de geluidsinstallatie daarom ook de benodigde DJ set huren? We hebben een uitgebreid assortiment DJ gear. Het is de apparatuur waar de DJ mee zal werken, over het algemeen van een merk zoals Pioneer. We zorgen er daarmee voor dat je kunt rekenen op betrouwbare apparatuur van goede merken, zodat zowel de geluidsinstallatie als de DJ set die je kunt huren van goede kwaliteit zijn.

Naast de DJ set ook op zoek naar professionele verlichting? We verzorgen zowel de verhuur van professionele verlichting als audio, op basis waarvan we desgewenst ook een complete drive-in show kunnen verzorgen. We komen de geluidsinstallatie die je huurt bij je brengen en aansluiten en denken op voorhand met je mee over het benodigde vermogen, de DJ die goed aansluit bij het publiek en de manier waarop we de zaal of locatie mooi kunnen uitlichten.

Licht en geluid huren in Den Haag

Licht en geluid huren of specifiek op zoek naar de geluidsinstallatie in Den Haag? We richten ons bewust op de regio Den Haag tot aan Hoofddorp en omgeving, waardoor we een groot aantal locaties kennen en we de geluidsinstallatie of andere apparatuur binnen een redelijk budget zelf kunnen komen aansluiten en weer loskoppelen.

Meer weten over onze werkwijze of direct een vrijblijvende offerte aanvragen om een geluidsinstallatie in Den Haag te huren? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond