Geluid verhuur Zoetermeer

Geluid verhuur in Zoetermeer is goed geschikt voor een professionele presentatie, ontspannen lounge-gelegenheid, bedrijfsfeest, buiten optreden of voor jullie bruiloft. We zorgen er met de verhuur van professionele geluidsapparatuur voor dat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Desgewenst komen we de gehuurde audio-apparatuur afleveren en meteen aansluiten, om die na afloop weer los te koppelen en mee te nemen. Op die manier heb je zo min mogelijk omkijken naar de geluid verhuur in Zoetermeer, terwijl je tijdelijk gebruik kunt maken van professionele apparatuur van topmerken.

Je kunt een complete geluidsinstallatie huren of gebruik maken van enkele afzonderlijke onderdelen. De sets bestaan bijvoorbeeld uit meerdere speakers en subwoofers, met een vermogen van 1.000W of meer. We kunnen versterkers leveren en zorgen voor een soundprocessor, afhankelijk van wat er nodig is tijdens het feest of de presentatie die je voor ogen hebt. We denken daarover graag met je mee.

Geluid huren in Zoetermeer

Geluid huren in Zoetermeer of omgeving en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? We hebben veel ervaring met de geluid verhuur, waarvoor we gebruik maken van de professionele apparatuur bij ons uit eigen voorraad, denk an Electro voice . We zorgen er daarmee voor dat je daar direct op kunt rekenen en dat we goed weten met welke apparatuur we werken. We kennen die van binnen en van buiten, waardoor we de geluid verhuur in Zoetermeer desgewenst kunnen komen aansluiten en weer los kunnen komen koppelen. Je hebt er op die manier zelf geen omkijken naar.

Geluidsinstallatie huren

Gebruik maken van de geluid verhuur in Zoetermeer en omgeving? We zijn bijvoorbeeld ook veel actief in de regio Leiden, van waaruit we ervoor zorgen dat je een spetterend feest kunt geven of je tijdens de bedrijfspresentatie in ieder geval kunt vertrouwen op een geluidsinstallatie van de best mogelijke kwaliteit.

Een complete geluidsinstallatie bestaat uit verschillende componenten, al kun je binnen de geluid verhuur in Zoetermeer natuurlijk ook gewoon gebruik maken van een stel speakers op een statief of een subwoofer met een groot vermogen. We hebben veel van de geschikte locaties in Zoetermeer en omgeving, waardoor we desgewenst op basis daarvan kunnen aangeven wat er nodig is op het gebied van geluid verhuur. Je komt op die manier niet voor vervelende verrassingen te staan.

Ook de DJ apparatuur van Pioneer CDJ2000nexus, XDJRX2 en de XDJ XZ DJ controller zitten in ons assorti!

Een vrijblijvende offerte voor de geluid verhuur in Zoetermeer aanvragen? We gaan er graag mee aan de slag en kunnen je tevens meer vertellen over de mogelijkheid tot licht verhuur of een complete drive-in show.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond