DJ Apparatuur huren Leiden

DJ apparatuur huren in Leiden is een uitstekende keuze voor een bijzonder feest dat je wilt vieren. Gaan jullie trouwen en moet er een spetterend feest komen aan het eind van de avond of wil je een bedrijfsfeest met professionele allure organiseren? Met de juiste DJ apparatuur zorgen we ervoor dat de DJ goed uit de voeten kan en dat je kunt rekenen op een geslaagde avond waarbij het in ieder geval niet aan de techniek zal liggen.

We werken voor de DJ apparatuur die je kunt huren in Leiden en omstreken standaard met A-merken, waardoor je kunt rekenen op topkwaliteit. Dit komt de stabiliteit ten goede en zorgt ervoor dat de DJ’s zich meteen thuis zullen voelen. Organiseer je een (klein) festival of een feestje waarbij er meerdere DJ’s draaien? Met de top-apparatuur bij ons uit het assortiment voldoe je eenvoudig aan hun wensen of eisen.

Pioneer en andere topmerken

Je kunt DJ apparatuur in Leiden huren van topmerken, waarvan Pioneer het meest bekende voorbeeld is. CDJ2000nexus, XDJ RX2 en de XDJ XZ DJ controller. Zoek je bijvoorbeeld naar mengpanelen van Traktor zoals de Scratch A6 of ben je op zoek naar een complete mixer in een flightcase? Het is de DJ apparatuur die wij verhuren, dus waar je voor het evenement waar het je om gaat eenvoudig gebruik van kunt maken.

We kunnen je bovendien goed adviseren over de DJ apparatuur die je nodig hebt in Leiden of omgeving, afhankelijk van het feest dat je wilt organiseren en de DJ die je hebt gevonden of wellicht nog zoekt. We zorgen er met controllers en mengpanelen net als met de speakers en subwoofers voor dat je tot 10.000 Watt vermogen kunt genereren, uitstekend geschikt voor het feest dat je voor ogen hebt.

Complete DJ set in Leiden

Je kunt een complete DJ set huren in Leiden, waarmee je zeker weet dat we tot in de kleinste details met je meedenken en dat er daardoor dus ook een microfoon aanwezig zal zijn. Dankzij onze ervaring weten we goed welke zaken je gemakkelijk over het hoofd ziet, zodat we je daar op tijd voor kunnen waarschuwen en alles in orde komt. Wij zorgen ervoor dat je een complete DJ set tot je beschikking hebt, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat de DJ goed uit de voeten kan of dat je zelf de platen aan elkaar kunt mixen.

DJ apparatuur huren

Je kunt de DJ apparatuur huren en ook meteen gebruik maken van een complete geluidsinstallatie, waarmee we ervoor zorgen dat jij je daar in ieder geval niet druk over hoeft te maken.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond