Drive-in show

Diensten: Drive-in show

De drive-in show verzorgen we op verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en bijzondere events.
We verzorgen de DJ en de benodigde apparatuur, om in korte tijd een spetterend feest neer te zetten.

Diverse DJ’s voor de drive-in show

Voor de drive-in show kun je de DJ boeken die het best aansluit bij de sfeer en muziek die je voor ogen hebt. De voetjes van de vloer met de klassiekers uit de jaren ’80, in de polonaise met de gezellige meezingers of genieten van een avondje disco tot dance? We verzorgen de drive-in show met een DJ naar keuze, waarmee we al jarenlang op een prettige manier samenwerken.

Met de drive-in show kun je een DJ show boeken, inclusief de muziek en verlichting om van de zaal of ruimte een energieke dansvloer te maken. Met een drive-in show kun je binnen een beperkt budget toch een professionele show neerzetten.

Drive-in show op maat

Standaard maken we voor de drive-in show gebruik van een eenvoudig DJ meubel, een professionele geluidsset en een basic-lichtset. Desgewenst kun je een andere DJ boeken, de geluidsset uitbreiden of een LED wall ophangen. Dankij de maatwerk mogelijkheden voor de drive-in show stemmen we die volledig op je wensen en budget af.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een drive-in show om je verjaardag, jubileum of een ander bijzonder evenement te vieren? Neem contact met ons op. We laten je graag voorbeelden zien van recente drive-in shows die we organiseerden en kunnen je adviseren over de DJ’s en de benodigde apparatuur.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond