Bruiloft

Diensten: Bruiloft

Bruiloften moet je goed vieren, je trouwt immers (meestal) maar één keer. We verzorgen professionele audio en verlichting, volledig op basis van jouw of jullie wensen.

Bruiloft DJ in pak

De muziek is bij onze bruiloft DJ in uitstekende handen, terwijl we de ruimte of zaal professioneel uitlichten om de door jullie gewenste sfeer te creëeren. Van heel romantisch met zachte kleuren tot een spetterende club waarin het bruiloftsfeest tot in de kleine uurtjes doorgaat: we laten je graag voorbeelden zien van bruiloften waarvoor we de muziek en verlichting verzorgden.

Je hebt de keuze uit DJ’s met allen hun eigen stijl, zodat jullie kunnen rekenen op een heerlijke avond met alle nummers die je graag wilt horen. Het is jullie bruiloft en de mooiste dag van jullie leven, dus als jullie dat leuk vinden trekt de DJ zelfs een net pak aan om niet uit de toon te vallen.

We bespreken op voorhand de soort muziek en DJ die jullie aanpreekt, het verloop van de feestavond en de uitstraling en verlichting die jullie wensen. Met een mooi DJ meubel, professionele audio en sfeervolle verlichting wordt het een spetterende bruiloft.

  • Keuze uit DJ’s
  • Altijd reserve DJ beschikbaar
  • Maatwerk show’s
  • Persoonlijk gesprek op locatie
  • Persoonlijke wensen
  • Ontwerpen van jullie openingsdans

Samen jullie bruiloft muziek kiezen of een DJ boeken? Neem contact op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wij bespreken graag uw wensen met u.

Wij gaan u terugbellen!

Laat alstublieft uw contactgegevens achter.
Wij bellen u dan terug wanneer het ú uitkomt.

    Wanneer mogen wij u bellen?
    OchtendMiddagAvond